4 Aluetutkimus

Tekninen ohje

Tässä kurssimateriaalissa liikutaan sivun oikean laidan navigaatiovalikon avulla. On suositeltavaa käydä kohdat läpi järjestyksessä, mutta myös hyppiminen onnistuu. Katsomasi kohdat muuttavat väriä valikossa ja näkyvissä oleva kohta korostuu.

Materiaali sisältää jonkin verran linkkejä materiaalin ulkopuolisiin sivustoihin ja nämä ulkoiset linkit aukeavat uuteen erilliseen ikkunaansa alkuperäisen päälle. Ulkopuoliselta sivulta pääset kätevimmin takaisin sulkemalla avautuneen uuden ikkunan oikean ylänurkan sulkurastilla.

Kurssin sisältöön kuuluu tekstin ja kuvien lisäksi interaktiivisia Flash-animaatioita, jotka avautuvat omista painikkeistaan. Niiden katsominen edellyttää, että selaimeen on asennettu Macromedia Flash Playerin versio 8 tai uudempi ja käytössä on selaimen uusin versio.

MS Internet Explorerin käyttäjät voivat joutua purkamaan selaimen tietoturvasuojauksen aiheuttaman animaation avautumisen eston seuraavasti: klikkaa näytön ylälaitaan ilmestyvää keltaista palkkia, valitse "salli estetty sisältö" ja vastaa myöntävästi aktiivisen sisällön suorittamista koskevaan kysymykseen.

Animaatiot avautuvat omaan ikkunaansa ja näyttävät parhaalta mahdollisimman suuressa ikkunassa. Jos siis animaatio jostain syystä avautuu pieneen ikkunaan, suurenna se koko näytön kokoiseksi. Animaatio suljetaan rasti-painikkeella.

PALAA KURSSIN ETUSIVULLE

Takaisin

   
   
PALAA KURSSIN ETUSIVULLE
 

OpetushallitusEtälukio KäyttöehdotOhjeet